söndag 24 juli 2011

Har just

varit ut och fotat i trädgården. Det regnade inatt och det behövde växterna verkligen:)























2 kommentarer:

  1. Många fina bilder!
    Jag var in en sväng på din TB-blogg, och fick en påminnare om hur tokiga dina bilder kan se ut i min webbläsare. Jag är så glad att du har den här bloggen också! =)
    Jag såg att du inte skulle hitåt förrän senare i höst, och då är det lite osäkert med planteringen av åkerbärsplantorna. Vi får nog vänta med dem, trädgården finns ju kvar nästa år också.
    Slänger med ett tips om dagliljor också: Vattna, vattna, vattna! De vill ha massor av vatten för att gå i knopp. Det funkar hos mig.
    Ha det bra! /Caroline

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, har en daglilja i knopp, tycker det går sakta, har vattnat men det har varit så torrt här, men inatt regnade det och nu sedan någon timme tillbaka öser regnet ner, så bra för växterna:). Det var en eldsvåda bara en kort bit från där jag bor i veckan, det var från en traktor det slagit gnistor, det kan göra så, så plötsligt hade vi brandbilar och rödklädda människor på ängarna här, man blir så överraskad när sådant händer, vi hade inte sett röken heller, så skönt det upptäcktes i tid och så bra vi får bra med regn nu:) Det är jättevarmt ute fast det regnar. Vi får lösa det där med åkerbärsplantorna sedan när det går, vem vet, vi kanske tar bilen ner nästa år, beror på vad ungdomarna gör och när de har semester. Jag har de senaste åren köpt dagliljor, både i affär och Tradera, de hade blivit stora och inte blommat så jag har delat på dem, nu har jag massor av dem, blommar de nästa år blir det praktfullt, hoppas det:)

    SvaraRadera