måndag 13 januari 2014

Bilder

från Eskilstuna. Det var grönt när vi kom men det snöade på natten och blev ungefär samma som vi har i norr där vi haft en mild vinter hittils men idag är det nästan 20 minusgrader. Skönt just idag att kura inne när man varit och rest.

Det tar ju en del tid ta sig till Eskilstuna när man åker tåg från Arlanda och för säkerhets skull så har man marginaler för ibland är det ju strul med tågen söderut. Nu går tåget förbi Södertälje förut var det Sala och då har man möjlighet hoppa av i Stockholm på hemvägen men vi valde istället för att stressa runt i Stockholm ta det lugnt på Arlanda och där finns mycket att se och man har möjlighet att kunna äta gott och ta det lugnt där.

Eskilstuna är som en ölstad för oss där de brygger gott öl och vi har haft möjlighet flera gånger smaka på det. Sangria drack vi med på ett ställe och en utflykt till Västerås hade vi med där vi åt en väldigt god pizza. Bilderna där de paddlar Kajak är från Västerås de andra från Eskilstuna. Det är så mysigt se fåglarna i öppet vatten så lite skillnad motför i norr är det ju ändå även om våra isar just lagt sig här, det kunde vi se när vi flög hem. Så nu kanske det blir lite vintervägar på isarna här, alltid mysigt göra utflykter i vår skärgård.

Det som är lite annorlunda söderut är alla mysiga caféer med brunch och så lite överallt, vi åt en härlig brunch på café Janelings, så mycket gott och vilket härligt café och pubarna, lite mer uteliv är det nog ändå även om Lulea är en bra utestad numera också.






























 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar