tisdag 9 juli 2013

Plockade

fram lite gamla bilder av mina Malvor eftersom det var några som var intresserad av dem, de är tåliga, blommar rikligt, de är fina att ha i vas med som snittblomma.





 
Det finns många sorters malvor.

 


 

2 kommentarer:

  1. Så vackra malvor du visar, och kul med en blogg från Luleå.
    Klimatmässigt är det ju inte så stor skillnad mellan våra trädgårdar.
    Kul att du varit i byn där jag bor förut, nu blev jag lite nyfiken måste jag erkänna.
    Du undrade om Svanåmyren, det är en övergiven by, med lika övergivna trädgårdar.
    De flesta husen är borta sedan länge, men växter finns kvar i skogen, som sakta sluter sig allt tätare runt de stackars kvarstående perennerna.
    Själva myren Svanåmyren är en stor myr, ungefär 3 kilometer från vår trädgård.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Blev jättenyfiken på både din trädgård och Svanåmyren, gillar ju att fotografera. Är det svårt hitta dit? Gillar att vara ute i skogen, är med på älgjakt och om du tittat i min blogg så ser du att jag gärna fotograferar naturbilder och så blommor förstås. Började trädgårdsblogga 2006, då i Trädgårdsblogg som kraschade, nu har de byggt upp sidan igen men fortsätter nu där jag är, periodvis har jag inte bloggat så mycket på senare år men nu verkar jag vara igång igen.Ja det var ett tag sedan jag var till din by, det var en hästintresserad kvinna med familj som flyttade dit men tyvär avled hon i astma så ingen av dem bor kvar där längre.Skulle tro vi kan ha samma växter, är du och din familj intresserad se min trädgård är det bara komma forbi, jag är ute i trädgården jämt, så speciell är den väl inte men iallafall börjar det väl bli några växter nu och med dammen och det så har jag nya planteringsmöjligheter och håller på för fullt idag, flyttade på Mjölkklocka, Irisar och Martorn som nu stod för mörkt, lönnen har börjat växa igen så skymde lite för mycket.

    SvaraRadera